top of page

søn. 16. juni

|

Hovedhuset

Poetiske fortællinger fra Mytelandet

Jane Folsted forteller en personlig beretning om den indre verden og dens forbindelse med det ytre. MERK: Går på dansk.

Poetiske fortællinger fra Mytelandet
Poetiske fortællinger fra Mytelandet

Tid og sted

16. juni 2024, 11:00 – 12:00

Hovedhuset, Eidsfoss, Norge

Om arrangementet

Er personlige, sanselige beretninger om at være forbundet med den indre levende verden. Derinde mellem lagne, hvor eventyret stadig er levend, og hvor magien på forunderlig vis bringer budskabet fra Det Glemte Land ud i den ydre verden – der er ingen afstand. Fortællingen foregår på Dansk.

Jane Folsted er 70 år og har gået shamanvejen i over 35 år, er, SoulFlow-terapeut, der så fint ligger i forlængelse af det shamanistiske arbejde, derudover er hun historiefortæller, kunstner, kunstterapeut og går Vildhjertevejen. Hun har lært og samarbejdet med The Elders fra forskjellige oprindelige kulturer. Allerede i 1989 mødte hun den hjertevarme Maori medicinkvinde Erena Rangnimarie Røse, New Zealand, og i år 2000 blev hun kontaktet af shaman og soldanser Andres King Cobers, Mexico. De har lavet utallige workshops og ceremonier sammen.

På Isogaisa Festival i nord Norge, lavede hun workshops og ledede ceremonier 7 år i træk, specielt svedehytteceremonien var meget populær. Vandceremonien ligger også hennes hjerte nært. Hun har i 20 år vært vogter af Moder Jords have, et respektert kurssted i Nordjylland – der for tiden er under forvandling.

Dele dette arrangementet

bottom of page