Energiene i nord- Tid for hvile. Drømmeverden. Møte med de vise.

 

Når vi beveger oss mot nord, kommer vi inni vinteren. Bjørnen går i hi om vinteren og følger naturlig naturens sykluser. Vi kan tillate oss selv som bjørnen hvile og gli inn i drømmenes verden, senke tempoet. I nord kontakter vi de vise, de eldre i nord som deler sin tidløse vidsom med oss. Det er i nord vi ærer de eldre som har gått veien foran oss og ved å lytte til de historier som de har beretttet. Nord gir rom for refleksjon og meditasjon. Fjellene, steinene, trær som vi kan komme i kontakt med er bindeleddet mellom den indre og ytre natur. Rimfrostmannen har allerede satt sine spor i nord og er i ferd med å fargelegge landskapet i sør. Han fargelegger naturen med sine snekorn, slik at naturen for hvile. Menneskelige utfordring kan være dovenskap og likegyldighet. Nå når vi går inn i denne tiden, er det viktig å ta vare på kroppen, helsen og ivareta vårt velbefinnende. Den viktigste egenskapen i nord, er å velsigne, helbrede og balansere. Her kan du utvikle en ny bevissthet, en ny tid. Det åndelige lyset i nord, velsigner oss å åpner veien til det store livsmysteriet. Når vi åpner døren til det åndelige, da ser vi oss selv som en del i den store sammenhengen. Veien til velsignelse er å være takknemlig over de gavene som naturen, mennesker og den guddommelige kraft gir oss.  Tiden er nå inne for å ta vare på. Tenn ilden i ditt hjerte, å la den varme deg i denne årstiden.

Mvh Astrid Ingebjørg Swart

Please reload

Featured Posts

Om chakraer

May 29, 2015

1/1
Please reload

Recent Posts

December 21, 2017

December 14, 2017

December 8, 2017

August 4, 2017

December 8, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Kontakt oss

  Sørkedalsveien 90 0352 Oslo
 

Følg oss

  • w-facebook

Telefon: 95 11 21 93

Oraganisasjonsnummer: 991894632