Sjamanhealing

Berøringsterapi med tradisjonell healing

 

En avstressende behandling. Energibanene stimuleres i kroppen, noe som skaper indre ro og velvære. Under behandling kan klienten oppleve en forløsende effekt emosjonelt. Samisk folkemedisin balanserer og hjelper kroppen til å lege seg selv på naturligvis.

Berøringsterapi kan være bra for stress, uro, pusteproblemer,
i tillegg styrker behandlingen immunforsvaret m.m.

"Hendene er spesielt varme, det er noe Astrid er født med. Astrid setter igang prosesser. En helbredelse innenfra"

Tara Frisk ukeblad 1.juli 2014

Pris: 800kr

Varighet: 60min

Timer bestilles på telefon eller mail: 95 11 21 93

 

Hva er kopping?

Kopping er en gammel nordsamisk behandlingstradisjon,  kopping er brukt som behandlingsmetode allerede fra 1700-tallet i indre finnmark.

 

Kopping brukes ved smertetilstander og for å gi sirkulasjon til det aktuelle område. Kopping øker blodgjennomstrømming til huden slik at det påvirker både muskler, bindevev og på den måten kan behandlingen hjelpe til å rette opp kroppens ubalanser. Kopping setter igang en naturlig helbredelsesprosess. Enkelte kan oppleve behandlingen som ubehagelig men det er kortvarig og helt ufarlig.
Resultat vil være lindring på smerteområder og du føler deg bedre allerede etter første behandling.
Kopping

Pris. 600kr for 45min

Bestill time på post@sarahkkas.com

Tlf: 95 11 21 93

 

Sjamanhealing, tradisjonell healing Oslo
 

Astrid Ingebjørg Swart bruker urgamle samiske helbredertradisjoner i sine behandlinger, også når hun gir healing. Naturen leger igjennom deg, når du åpner hjertedøren for å ta i mot healingen. Astrid bruker ord og formularer når hun gir healing. Hun gir healing både til barn og voksne.  

 

Tradisjonell samisk helbredelse kan bestå av samisk blomstermedisin, lydhealing, sjelehenting, healing med tromme, trommereise, "læsing", håndspåleggelse, bønn, veiledning m.m. Hun bruker ulike metoder. Hver behandling tilpasses klienten. 

 

Healing kan brukes mot vonde følelser, prestasjonsangst, negativ avhengighet. nedstemthet, utbrenthet og fysiske ubehag. Her er ingen klar grense mellom kropp og sjel, i samisk folkemedisin anses disse som aspekter av en integrert helhet og i gjensidig påvirkning.
 

•Urgammel samisk behandlingsmetode – utjevner ubalanser i kroppen
 

•Samisk helbredertradisjon bygger på flere tusen år gammel kunnskap
 

•Sjamanhealing antas å stimulere menneskets naturlige helbredelsesprosesser

 

Healing kan benyttes av:

  • Barn

  • Ungdom

  • Voksne
     

Pris: 700kr
Varighet: 50min

​​​​​​​​​​​​