top of page

fre. 14. juni

|

Paviljonglunden

Mini-konsert med Rav Sira

Rav Sira har en lidenskap for tradisjonell musikk og med en global utdanningsbakgrunn bringer han en unik blanding av kulturer og lyder til våre ører.

Mini-konsert med Rav Sira
Mini-konsert med Rav Sira

Tid og sted

14. juni 2024, 17:00 – 17:30

Paviljonglunden, Eidsfoss, Norge

Om arrangementet

Rav Sira begynte sin musikalske reise med en bachelorgrad i World Music på skolen Codarts i Nederland, med fokus på flamenco og Sør-Amerikansk musikk. Etter en spennende utveksling i Brasil, der han fordypet seg i afro-brasilianske rytmer, fortsatte han å utforske musikken sin i Skotland med et studie år på The Royal Conservatoire of Scotland. 

Underveis i studiene kombinerte Rav Sira brasiliansk musikk med keltisk og norsk folkemusikk, og deltok senere i utvekslingsprogrammet MOVE i Mozambique, der han ble involvert i lokale musikkarrangementer og samarbeidet med talentfulle artister.

Etter en oppdagelsesrik periode i Mosambik, vendte Rav Sira blikket mot sine samiske røtter og flyttet til Karasjok. Her fordypet han seg i samisk kultur, lærte om joik og å snakke Nord Samisk. 

Rav Sira sin musikalske reise har også ført ham til India, der han utforsket Nada Yoga og klassisk indisk sang under en Hatha Yoga-utdanning på Isha-senteret i Coimbatore. 

La oss sammen oppleve den unike og mangfoldige musikken til Rav Sira på årets festival!

Dele dette arrangementet

bottom of page