top of page

lør. 15. juni

|

Paviljonglunden

Reise til ditt eget indre

Sjamanistisk forbund holder seremoni med trommereise.

Reise til ditt eget indre
Reise til ditt eget indre

Tid og sted

15. juni 2024, 13:00 – 14:00

Paviljonglunden, Eidsfoss, Norge

Om arrangementet

Sjamanistisk Forbund er et godkjent trossamfunn for alle som driver med naturåndelighet. Vi har vigselsrett og kan utføre alle livets store seremonier.De arbeider for å skape en levende sjamanistisk kultur og betrakter seg selv som bærere av en ikke materiell åndelig og religiøs kultur.

Sjamanistisk Forbund arbeider for å verne om din rett til å utøve ditt livssyn enten det er sjamanististisk, Wicca, åsatru eller du følger de gamle samiske tradisjonene. De er ikke kun til for "sjamanene". De søker å skape et rom der alle som praktiserer sjamanisme, interesserer seg for sjamanisme eller vil lære mer om sjamanisme, kan gjøre dette fritt. Sjamanistisk Forbund ønsker også å skape gode rammer og retningslinjer, som kan være en god start/vei inn i en sjamanistisk praksis/livsstil, uten at de på noen måte sier at deres vei er eneste rette vei. Det er opp til enhver, men de vil gjerne bidra til en god grunnkunnskap og å skape sosiale bånd.

De er på mange måter et grasrotprosjekt der veien blir til mens de går. Drevet av ildsjeler bygger ed sakte opp en sjamanistisk kultur i Norge, og ja de trenger flere ildsjeler som kan bidra til dette arbeidet. Det er gratis å være hovedmedlem av sjamanistisk forbund

På festivalen vil de bidra med en trommereise utført av Knut Fuglesteg, Gunn-Evy Olafsdatter Håkaby og Kjell Gove. Knut har med seg livslang kunnskap om naturen som fjellguide og reingjeter. Gunn-Evy har med sin samiske bakgrunn lang erfaring med seremonier og sjamanistisk praksis. Kjell har skogfinsk, kvensk og samisk bakgrunn og arbeider for å revitalisere den skogfinske sjamanismen. Disse er også lærere på Sjamanistisk Forbunds seremonilederskole. Med på standen har de også sjamanistisk forbunds seremonibok.

https://www.sjamanforbundet.no/

https://www.tiktok.com/@sjamanistiskforbu

https://www.facebook.com/groups/sjamanistiskforbund

Dele dette arrangementet

bottom of page