top of page

lør. 15. juni

|

Oppmøte ved Badet

Yoga og meditasjon

Du er hjertelig velkommen til å delta på en økt i Klassisk Hatha Yoga med Rav Sira!

Yoga og meditasjon
Yoga og meditasjon

Tid og sted

15. juni 2024, 16:00 – 17:30

Oppmøte ved Badet, Eidsfoss, Norge

Om arrangementet

Du har muligheten til å lære øvelser fra Upa Yoga serien. Du vil lære øvelsene steg for steg, slik at du vil kunne praktisere Upa Yoga på egen hånd etter økten og inkludere den som en del av din daglige rutine.

Upa-yoga er et enkelt, men kraftfullt system av øvelser som aktiverer ledd, muskler og energisystemet. Basert på en sofistikert forståelse av kroppens mekanikk, hjelper Upa Yoga med å fjerne tretthet i kroppen og bringe lettelse til hele systemet. Økten inkluderer enkle øvelser, samt en pranayama (puste øvelse) Du vil også få vite hvordan best å sitte på bakken med beina i kryss, som er stilling godt egnet for meditasjon.

Upa-yoga har flere fordeler:

• Lindrer fysisk stress og tretthet

• Styrker ledd og muskler

• Forny kroppen etter perioder med inaktivitet

• Nøytraliserer effektene av jetlag og lang reisetid

Rav Sira kommer fra en familie av kunstnere i Oslo. Fra en tidlig alder ble musikk, fotball og fjellturer en integrert del av livet hans. Han valgte å forfølge musikk på heltid og utforsket forskjellige tradisjoner i forskjellige land som Brasil, Nederland, Skottland, Mosambik, Karasjok og India. 

Selv om Rav hadde en tidlig interesse for yoga, var det først da han kom over Sadhguru og begynte å praktisere Isha Hatha Yoga at en ny verden åpnet seg for ham. Ved å erfare hvordan yoga kan løfte ens balanse og kompetanse i alle livets aspekter, fant han større harmoni med seg selv og med verden rundt ham.

I 2021 dro Rav til Isha yoga-senteret i Coimbatore, India, for det 21- ukers Hatha Yoga-lærerutdanningsprogrammet, designet av Sadhguru. Denne opplæringen utrustet ham til å formidle klassisk Hatha yoga i sin reneste form, slik den har blitt overlevert i tusenvis av år.

Dele dette arrangementet

bottom of page