top of page

Sarahkkas lanserer samisk sjamanistisk produkt


Foto: Kjell Magne Johnsen

I anledning av lansering av et samisk sjamanistisk produkt i samarbeid med Margit Berg fra Tyskland, har vi invitert noen utvalgte mennesker til å feire begivenheten den 09.04.16 kl18.00- til ca. kl21.00. Vi gleder oss til å markere dagen med de inviterte, og offentliggjøre produktet.

Adresse: Helgesen gate 94. Samisk barnehage Cizás. Hvit bygning med samisk gamme utenfor, i Tøyenparken(vis a vis Tøyenbadet) Til orientering er det parkeringsplasser rett utenfor barnehage til de av dere som kommer kjørende. Hvis du kommer kjørende fra Carl Berner, kan du svinge til venstre der det står skiltet til Tøyenbadet. Fra Tøyen T-bane, bruker du 7min å gå til barnehagen.

I løpet av kvelden vil det bli:

- Underholdning med sang og joik.

- Lett bevertning med noe sprudlende i glasset, Farris og kaffe

- Utlodding av gavekort.

* Ingá Marja Sarre profilert skuespiller underholder med tradisjonell samisk joik * Jenny Pauline Olsen som er kormedlem i Retro singers vil opptre med sang * Benedikte Kyvik Jazzvokalist bidrar med salmesang og vokal improvisasjon, hun ga nylig ut sitt debutalbum On a string.

Vi gleder oss til å markere dagen med dere og offentliggjøre produktet.

Vi ønsker dere varmt velkommen, bures boathin.

Mvh

Astrid Ingebjørg Swart

69 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page