top of page

Periodisk faste


Periodisk faste er forebyggende og helsebringende.

Periodisk faste kan være en fin måte å rense og avgifte kroppen for slaggstoffer i tillegg hjelpe kroppen til å redusere overskuddsvæske i kroppen og bli mer basisk, redusere vekt, bedre forbrenning, sunnere livstil og det vil resultere mer energioverskudd.

Små og større plager som muskel, leddplager m.m kan forsvinne eller bli mindre plagsomme, på grunn av at kroppen blir mer basisk og du får i tillegg renset fordøyelsessystemet ved å tilføre lite mat og kroppens organer jobber lettere. Det anbefales på det varmeste.

Bestem deg på forkant når du ønsker å starte å faste og forbered deg mentalt til fasten. Det anbefales å faste 2 ganger i året, på vårparten og høsten. Har du ikke fastet enda, så er høsten gunstig. Neste faste kan du planlegge til våren igjen. Da har du en uke på vårparten, og en uke på høsten, om du forlenger fasten i 2 uker er det bare gunstig for kroppen. Du vil merke under fasten hvor lite mat kroppen egentlig har behov for og hvor mentalt våken du blir.

Eksempel: Spis feks mellom kl 12 og 18, lett måltid under fasteperioden og drikk urtete og vann utenom, siste måltidet bør være kl 18 men ikke senere enn kl 20. Slutter du å spise kl 18 så skal det gå 18 timer før neste måltid.

Start dagen med å drikke varm te med cayennepepper og sitron. Denne drikken hjelper for å holde sultfølelsen borte. Tilsett knivsodd med cayennepepepper, skvis sitronbåt i koppen og drikk teen, sitronen er meget basisk og utrensende mens cayennepepper øker energinivået, øker forbrenningen, bidra i avgiftningsprosessen, klarner hodet som igjen gir økt konsentrasjon. Stoffet capsaicin i cayennepepper kan i tillegg lindre visse typer smerter. Da den har en betennelsesdempende effekt. Rik på A,C, K B6 kalsium og kalium.

Drikk under fasten løvetann te 3 ganger daglig, løvetann renser og avgifter lever og nyre ved å øke utskillelsen av giftstoffer, tungmetaller. I og med at urten også har en vanndrivende effekt, er den meget essensielt ved plager som leddgikt, revmatisme og ikke minst urinsyregikt. Urten er meget gunstig for høyt blodtrykk, hudlidelser og fordøyelsesplager. Anbefaler å drikke løvetann i 3-4uker for å få optimal effekt. Urten er spesielt fin under fasten.

Lykke til!

 

Sarahkkas kortene selges i nettbutikken til 380kr, porto på 60kr kommer i tillegg.

Sarahkkas kortene kan du kjøpe på Lille arkana i Oslo, i butikk koster kortene 460kr.

 
Dato for sjamankurs

Neste sjamankurs du kan melde deg på:

Trinn 2 Oslo 9 og 10 september-17 Trinn 2 Skien 16 og 17 september-17 Trinn 2 Trondheim 21 og 22 oktober-17 Trinn 2 Oslo 28 og 29 oktober-17 Trinn 1 Oslo 11 og 12 november-17 Trinn 1 Notodden dato kommer-17 Trinn 1 Skien 3 og 4 februar-18 Trinn 1 Skotselv, 14 og 15 april-18

Videresend gjerne mailen!

Eale dearvan, lev i fred

Mvh

Astrid Ingebjørg Swart

421 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page