Sarahkkas Veiviserkort

Sarahkkas Veiviserkort med bok kan kjøpes til 350kr. Tilbudet gjelder frem til 30 april-16.

 

Hvordan bruke Sarahkkas veiviserkort?

 

Veiledningsbok på 56 sider med de 48 kortene vil gi deg en dypere innsikt og selverkjennelse. Du kan gi deg selv eller andre klare presise og veiledende svar ved å legge kortlegg eller bare trekke et kort. Ved å se på bildene og lese teksten har i seg selv en styrkende virkning og setter i gang en bevegelse, befrielse og kanskje en helbredelse. Kortene hjelper deg å helbrede fortiden, og gir innsikt og veiledning hvordan fremtiden kan utfolde seg.

 

 

Kortene er delt opp i 5 temaer: samiske guder, samisk kultur, natur, dyr, himmel og jord. Samiske arketypiske guder, gudinner kan hjelpe deg til å se og lære den store sammenhengen i deg selv og verdensbildet fra et åndelig perspektiv, og ut i fra det høyeste prinsipp. Andre kort i kortstokken representer muligheter og eventuelle justeringer du behøver på veien. Kortene er presise, kraftfulle og helbredende.

 

Alle kortene har et budskap til deg, om du velger å trekke et kort eller å legge et større kortlegg. Bruk kortene intuitivt. Hvis et kort faller ut mens du stokker kortene, har dette kortet et viktig budskap til deg, ut i fra spørsmålet du har stilt. Sarahkkas kort er også et fantastisk redskap til å veilede andre. Du vil lettere kunne hjelpe deg selv og andre mennesker til å se seg selv fra et objektivt plan. Disse kortene kan brukes alene som et redskap for å få fullstendig overblikk over fortiden, nåtiden og fremtiden. Du har muligheten til å bli kjent med hele ditt fulle potensial, gjennom å studere og få innsikt i din personlige, psykiske og åndelige dimensjon via kortene og beskrivelsen som følger med. Det er viktig å huske på at du kan endre din fremtid via tankens skapende kraft. Når tanken leder til det høyeste er alt mulig. Du er den kreative skapende magikeren i ditt eget liv.

 

Lykke til!!

 

Mvh

 

Astrid Ingebjørg Swart

 

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Om chakraer

May 29, 2015

1/1
Please reload

Recent Posts

December 21, 2017

December 14, 2017

December 8, 2017

August 4, 2017

December 8, 2016

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Kontakt oss

  Sørkedalsveien 90 0352 Oslo
 

Følg oss

  • w-facebook

Telefon: 95 11 21 93

Oraganisasjonsnummer: 991894632